HTML

Pénzügyi Szabadság

A pénzügyi szabadság és anyagi függetlenség szakmai blogja. Tippek és tanácsok a sikerhez. Főbb témáink: siker, tőzsde, életmód.

Friss topikok

Pár szó a Pénzügyi Szabadság blog céljáról

2011.08.26. 08:56 Jákob28

Már biztos sokat olvastál, hallottál a pénzügyi szabadságról, anyagi függetlenségről. Nagyon sok férevezető ilyen oldal van, amik nem a lényegre koncentrálnak. Ezért indult ez a blog, hogy iránymutatásként szolgáljon, a téma iránt érdeklődőknek.

Tévhit, hogy az anyagi függetlenség csak annyiból áll, hogy sokat keresel és jól élsz, bármit megvehetsz, amit csak akarsz. Ez nagyon mellékvágány és ennek az útnak csak csalódás lehet a vége. Mindenkinek egyéni igényei vannak, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy elégedetten éljen. Természetesen ez alakítható, tehát önmagad, a személyiséged fejlesztése is ugyanúgy szükséges a sikerhez, mint a bevételeid növelése.

Sőt, ahogy fejleszted önmagad, úgy fogsz egyre nagyobb jövedelemre szert tenni és lépésről-lépésre haladni az anyagi függetlenség felé. Nem mondom, hogy egyszerű lesz és hogy valami kis titok segítségével napi 300 eurót fogsz már holnap keresni, vagy hogy jövő héten ott is hagyhatod a munkahelyed. Ez egyszerűen nem így műkődik. Ellenben apró léptekkel stabilan haladhatsz a kitűzőtt cél felé.

A következő témákról olvashatsz majd a blogunkon, amik a pénzügyi szabadság eléréséhez segíthetnek hozzá: siker, életmód, tőzsde, befektetés, pszichológia, személyes fejlődés, pénz.

Szólj hozzá!

Címkék: siker pénz tőzsde

A bejegyzés trackback címe:

https://penzugyiszabadsag.blog.hu/api/trackback/id/tr703181285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása